dimarts, 29 d’octubre del 2019

VISITA A LA FUNDACIÓ MIRÓ

Dimarts 29 d'octubre, els nens i nenes de 1r i de 2n vam fer una sortida a la Fundació Miró de Barcelona.

Només arribar, vam esmorzar i vam entrar de seguida al Museu cada classe per separat. Vam contemplar algunes obres d'art i vam fer diferents activitats davant d'elles per fixar-nos en els colors, les formes i les tècniques. També vam explicar com ens sentiem mirant alguna obra, què veiem o ens vam inventar un títol per a ella. En la última sala vam fer nosaltres obres d'art amb figures imantades i fustes.

El recorregut per la Fundació Miró va ser molt interessant i vam saber escoltar, participar, respectar i complir les normes de la visita d'un museu.  

Vam dinar a la Vila Olímpica de Montjuic.

Al cap d'uns dies vam fer a l'escola uns racons per conèixer més l'obra de Joan Miró i per aprendre a observar millor. Vam fer activitats sobre: com treballava al seu taller, línies i cercles, estrelles i llunes, contraris, els colors i trobar detalls en les seves obres.

També ens vam barrejar les nenes i els nens de primer i segon i vam fer dos tallers: una obra conjunta imitant a Miró i tres pintures diferents partint d'una mateixa obra mentre escoltàvem tres músiques amb ritmes diferents.

https://photos.app.goo.gl/pYnqRwznehcnduBb6
Cliqueu la imatge per veure més fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada