dilluns, 11 de març del 2019

Sortida de Dijous Gras


El passat 28 de febrer els nens i nenes de primer i segon vam celebrar Dijous Gras fent una passejada per Castellar. Vam descobrir i aprendre coses noves dels tres pavellons que hi ha al municipi.

La primera parada va ser al pavelló Dani Pedrosa. Aquest va ser construït a l’any 2006 i s’acostuma a practicar hoquei. Hem après més coses d’en Dani Pedrosa com que va néixer a Castellar l’any 1985 i és campió mundial de motociclisme.

La següent parada va ser el pavelló Joaquim Blume construït l’any 1977 on es practica el futbol sala i també patinatge. Hem descobert algunes característiques d’aquest noi com, per exemple, que va ser un gimnasta espanyol que va néixer al barri de Gràcia a Barcelona. També sabem que va morir amb només 25 anys d’un accident d’avió amb tot el seu equip espanyol.

La tercera parada va ser al pavelló Puigverd que va ser construït l’any 1998 i es practica el bàsquet i també voleibol. Aquest pavelló rep aquest nom per la masia Puigvert i l’entorn proper a l’edifici esportiu.

Finalment vam acabar el matí esmorzant i gaudint d’una estona de joc al plaça Catalunya.


Clica a sobre de la imatge per veure més fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada